Macarons och Latte

Hej hej, nu är jag tillbaka efter att ha varit i Sickla ett tag. Det blev ingen shopping för jag sparar pengar till min London-resa! Jag känner mig jätteduktig efter att ha sparat så mycket, för jag är inte bra på det... Jag och Ida är jätteglada för vi ska få låna mammas pojkväns lägenhet och sova där! Villkoren är att vi inte får bränna ner huset eller väcka grannarna. Men vi kommer känna oss som äkta ungkarlar. Haha, nämen i Sickla fikade vi, jag drack latte och åt en macaron som smakade passionsfrukt och choklad, den var himmelsk! Nu så ska vi snart ut och äta middag på gården, grillat, mums mums.


Ses senare!

Trololol



Hejsan alla söta läsare! Ser ut att bli ännu en varm, skön sommardag! Jag drömde att jag satt i en park med en kopis och så började det snöa! Drömmen var väldigt verklig, när jag vaknade var jag nästan beredd på att se snö. Hur som helst, nu ska jag ta mig ut på en promenad och senare idag ska jag meden kompis till Sickla köpkarter.

två snabba bilder på lilla jag idag!





See ya!


Dagens fråga



Hejhej, har tagit en paus i städningen, får så ont i ryggen av det... Sitter och äter vattenmelon, mums mums!
Frågan är vilken är eran favorit frukt / erat favoritbär?
Personligen skulle jag nog säga melon i alla former på frukt och på bär jordgubbar eller smultron!


Home again

Nu är jag hemma. Följde med mamma på stan, köpte en halsduk (passar veeerkligen säsongen) och försökte hitta hårfärg, men jag hittade inte färgen jag ville ha...  Nu ska jag fortsätta rensa i mitt rum, tråkigt...

En random bild


Hundblicken!

Smoothiefrukost!



God förmiddag kära läsare! Har precis ätit frukost, smoothie! Vi köpte en blender igår och nu kan vi göra en massa smoothies... Idag ska jag städa mitt rum, vi ska måla om så mamma har tjatat på mig... Det ser ut som en get sprängts härinne... Om inte nån vill hitta på nåt, annars kommer jag väl vara instängd här hela dagen!  


Sunnys aegyo! ♥

Sunny är ju helt oemotståndlig, särskilt när hon tar till sin aegyo! Vem utan ett hjärta av metall skulle inte falla för det här?

 

Men Yuri verkar inte lika glad som Sunnys fans av hennes aegyo... På slutet hoppar hon nästan på henne!

Det är lite överdrivet ibland och jag tvivlar på att Sunny är helsöt hela tiden..? ^^


Redan höst..?

Varför börjar affärerna med höstsortimenten redan nu? Hösten är inte frrän om två månader... Man hinner knappt njuta av sommaren ju... Jag gillar höstkläder, särskilt kappor och söta baskrar! Men de börjar så tidigt... Hur som helst så är jag hemma nu, jag och Ida småshoppade lite. Ida köpte en jättesnygg klänning och jag köpte den här tröjan!

Eller den kanske är mer som en klänning? Men den är i alla fall väldigt söt tycker jag!

Tjena

hejhej, bara snabbt inlägg, ska in med Ida till stan och fika eller nåt!  Skriver mer sen, puss!

2NE1 - Ugly

Igår släppte 2NE1 sin nya låt Ugly! Jag är helt stormförtjust! Den är så himla fin!! Dessutom har den ett så fint meddelande! Man ska vara stolt över sig själv, utseendet spelar ingen roll. Visst har de coola kläder, som vanligt? Älskar Daras keps(ar) och Boms hår... Detta är deras mest påkostade vide hittils, det märks, den är jättefin. Detta kommer vara min personliga sommarplåga!


Just det, deras låt Hate You släpptes ju också för ungefär en vecka sen! Den är helt otrolig! Jag älskar den animerade videon, de har fångat tjejernas personlighet så bra, särskilt som som är söt och klumpig! Jag skulle lagt upp den tidigare, men som sagt var jag i Göteborg och hade inte möjlighet att blogga...



Jag är en trogen blackjack och satt klistrad vid datorn i väntan på båda videorna..!

Vad tycker ni om de?


Hemma i Stockholm!

Äntligen hemma! Jag har saknat Stockholm så mycket! Hoppas ni har haft det bra? Jag har badat, träffat släkt, småshoppat lite, och självklart vart på Liseberg! Lägger upp lite bilder senare! Nu sitter jag och tittar på how i met your mother! Hr inte så mycket mer att säga nu... Kram!

In till stan



Hej, ska dra in till stan nu och möta min pappa! Kommer inte kunna uppdatera fullt så mycket, för jag ska åka till göteborg i en vecka!

Puss!


God...förmiddag?

Hej hej Jag har inte så mcket koll på klockan, den är ju nästan ett! Jag som precis åt frukost... Jag vill dela med mig av en låt som jag tycker är väldigt peppande!



Tycker den passar perfekt såna här dagar!

See ya later!

Cupcakes


Hej! Idag har jag mest tagit det lugnt, på kvällen gick jag på restaurangen Humlehof med familjen. Jättemysigt och väldigt god mat, jag åt schnitzel!




Mums!

Såhär blev mina cupcakes!







De blev rätt söta tycker jag. Och framförallt väldigt goda!

puss!


Dagens Fråga


Här är sex söta frisyrer från ett nummer av tidningen Popteen!


Vilken tycker ni är snyggast?

Personligen gillar jag den högst upp till höger bäst!

Godmorgon

Godmorgon! Sitter och äter frukost just nu, ska dra iväg till affären snabbt sen, sen ska jag bara cupcakes!
Lägger upp bilder senare på cupcakesen och lösnaglarna på! Visst är det mysigt väder? Jag älskar när det regnar, särskilt när det kommer lite sommarsol om vartannat! Puss!

Småshopping



hej! Jag har precis kommit hem från en liten shoppingrunda, köpte mest småkrams, det jag älskar mest!



Lösögonfransar, Lösnaglar och ett halsband! Texten på lösnagelpaketet fick mig att skratta; So natural...Better than your own! Haha, va?

Jag såg dessa söta rutor på vägen hem, i Vitabergsparken, så gulliga!





man ser min skugga, hehe...
nu ska jag äta vattenmelon!


Ny header!

Har nu fått upp headern! Det tog lååång tid att göra den, för datan krashade mitt i allt!! Men hur som helst blev jag ganska nöjd! vad tycker ni?

Aira Mitsuki

En väldigt bra Japansk artist! Här är min favoritlåt av henne!



Hoppas ni gillar den!

Lily Allen gift

Lily Allen har gift sig!  Förra lördagen vigdes Lily med affärsmannen Sam Cooper, som även meddelade att Lily väntar barn! Jag blev så lycklig när jag hörde det! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går bra, för Lily har tidigare fått missfall två gånger...


Visst var hon vacker?
Ser ni putmagen?




Hoppas de får det bra!

har tråkigt

Jag har ganska tråkigt så jag tänkte bara småblogga. Här är två teckningar jag gjort!





Ursäkta den urusla, hemska bildkvalitén! jag har inte fått igång scannern än! Det ser verkligen inte bra ut...

Lollipop!

Detta är min absoluta favvolåt just nu! Jag är hel besatt av den!



2ne1 och Big Bang är helt unberbara!

Semifinal!

Ikväll är det semifinal mellan Japan och Sverige i damfotboll! Jag är verkligen ingen fotbollsmänniska, snarare tvärtom, men när det är damfotboll mellan mitt hemland och mitt favoritland är det ju lite kul! Det ligger i min natur att heja på Japan, men jag kanske borde vara mer patriotisk..?

Jag önskar båda lagen lycka till! Go Japan!

VS

Välkommen

Välkommen till min blogg! Det första inlägget kan vara ganska tradigt och därför ska jag försöka göra det lite kort och smidigt! Jag är en trettonårig tjej från Stockholm, fyller fjorton nästa månad! Jag älskar Japan, som är min största inspirationskälla. Jag är besatt av gyaru, lolita och ulzzang (som är koreanskt)! På fritiden brukar jag teckna, som är mitt största intresses, lyssna på musik, oftast k-pop t.ex SNSD, 2ne1, Super Junior och liknande. Mer infomation kommer senare!
Som ni ser är bloggdesignen inte riktigt fixad än, men det lär ta ett litet tag för jag är inte så bra på sånt...
Hur som helst, hoppas ni tycker om min blogg! Kram

RSS 2.0