lite olika tipsvideor




Sjuka och Anime

Snyft, jag har blivit sjuk... Det är jättetråkigt för jag hade massa grejer inplanerade i helgen och nu måste jag ligga hemma och titta på anime... (inte för att jag säger nej till det) Just nu sitter jag och kollar på Azumanga Daioh och dricker smoothie! Supermumsigt och tydligen väldigt bra mot förkylning. Ska dricka mycket te med ingefära i också!




Grönan ★彡

Idag var nog den bästa skoldagen på år och dagar! Vi var på Gröna Lund, skolan bjöd! Det var jättekul, jag åkte Insane, Katapulten och många andra. Det var superlång kö till Tilt, annars hade jag åkte den med... Senare hade jag och Ella teater, så det här har varit en toppendag.
En av de roligaste är ju kättingflygaren (slänggungan) för den är en sån klassiker, hehe!
Just nu sitter jag och kollar på 5ans nya program, "Sol, fest och Oroliga Föräldrar". Det är helt sjukt, de partajar som om det vore livets sista dag *gamling* och deras föräldrar ser allt. Ganska kul att se på hur dumma de är!

 

 


Work Of Art

Måste tipsa om en väldigt bra tv-serie. Den heter Work Of Art, den är ungefär som Top Model och Project Runway, fast de gör konstverk! Hittils har det bara kommit en säsong och den har inte sänts i Sverige än. En andra säsong är påväg. Den är verkligen värd att se, det är jätteroliga människor med och de gö helt otroliga konstverk!


RSS 2.0